Tidigare projekt

Vår alldeles särskilda talang bottnar i möjligheten att kunna se varje fastighet och områdes unika behov. Möjligheterna är oändliga för dem som vågar lyfta blicken. Här är ett facit på några av våra projekt.

I över två decennier har vi jobbat med utveckling av fastigheter. Det gjorde vi även de två decennierna före dess, men då var inte lönsamhetsfokuset lika starkt och man kallade det för om-eller tillbyggnad.

Det har alltid varit en passion och med tiden har vi också utan undantag fått våra projekt att leverera mycket god lönsamhet. Vi har också fått möjligheten att utveckla våra egna ägda projekt.

Fastighetsutveckling kräver ett stort mått av förtroende från Fastighetsägaren och oftast är våra större projekt ett samarbete med våra befintliga förvaltningskunder.

Fastighetsutveckling kan också röra sig om vanliga renoveringar och ombyggnationer, vi har hjälpt många fastighetsägare att förbättra ventilationen, byta elsystem, renovera stammar osv. Nästan alltid kan vi få lönsamhet i dessa mindre glamorösa åtgärder.

Har du en fastighet med utvecklingspotential? Där många ser problem och hinder ser vi lösningar och vi är alltid intresserade av nya utmaningar. Skicka ett mail till Johan Fernholm för en förutsättningslös diskussion

 

Här är axplock på fastighetsprojekt som vi har genomfört från grunden.

Totalrenovering av fastigheter, bildande av förening och försäljning av lägenheter:
Brf. Essingehill

Brf. Östbra

Brf. Studioapt

Totalrenovering av fastigheter Hyresrätt med markutvecklingsprojekt:

Kv. Kaffebryggaren, Nykvarns Kommun

Gnesta 16:8 m.fl.

Presentation Mikrolägenheter

 

 

Alin & Hedenlund

Jungfrugatan 55
114 84 Stockholm

Box 5412 
Org. 556039-0410

Kontakta oss

08-534 891 00
info@ah.se