Våra tjänster

Vi erbjuder så kallad uppdragsförvaltning. AH ansvarar internt för de mest komplexa uppgifterna inom både den ekonomiska såväl som den tekniska förvaltningen. För detta utgår ett fast årsarvode. Alla andra tjänster och entreprenader upphandlar vi externt på de mest kostnadseffektiva sättet för fastighetsägarens räkning. Vi är den enda kontaktpunkt fastighetsägaren behöver. Vårt oberoende är er trygghet.

Fastighet

I över två decennier har vi jobbat med utveckling av fastigheter. Det är en passion och vi är alltid intresserade av nya utmaningar. Har du en fastighet med utvecklingspotential? Där många ser problem och hinder ser vi lösningar och intäkter.

Läs mer

Förvaltning

Efter 75 år i branschen har vi stor erfarenhet av fastigheter och enligt oss är varje objekt unikt. Vi förvaltar allt från byggnader med 10 lägenheter i innerstaden till 100-tals lägenheter i utkanten av Stor-Stockholm.

Läs mer

Om oss i korthet

Alin & Hedenlund Fastighet | Förvaltning AB är ett familjeägt företag som startade 1945 utifrån en genuin vilja och ett stort intresse av att erbjuda goda boende- och verksamhetsmiljöer, kombinerat med sund lönsamhet för fastighetsägaren

Vi förvaltar ca 145 000 m2 fördelat på 2 700 objekt, med ett värde om ca 4 mdkr.

Vi är 8 hängivna experter med jämn fördelning mellan kvinnor och män. Genomsnittsåldern är 42 med en genomsnittlig anställningstid på 10 år.

 

 

 

 

 

 

 

Alin & Hedenlund

Jungfrugatan 55
114 84 Stockholm

Box 5412 
Org. 556039-0410

Kontakta oss

08-534 891 00
info@ah.se